Misyon / Vizyon

Koordinatörlüğümüz, siz değerli öğrencilerimize 21. yüzyılın gerektirdiği becerileri kazandırmayı amaçlar. Bu doğrultuda, ADYU ortak seçmeli dersleriyle kendi alanınızın yanı sıra farklı bir alanda bilgi edinme veya becerilerinizi geliştirme fırsatı sunar. Koordinatörlüğümüzün bünyesinde açılan seçmeli dersler, öğrencilerimize akademik yetkinlik, yaratıcılık, kurumsal aidiyet, değer yaratma, küresel rekabet, ömür boyu öğrenme, analitik düşünme, ekip çalışması ve toplumsal sorumluluk gibi önemli değerleri kazandırmayı hedefler. Bu çerçevede, entelektüel bilgi birikimi ve uzmanlıkla birlikte yeni fikirler üretme, kurum ve toplumla bağlılık, topluma katkı sağlama, küresel düzeyde rekabet edebilme, sürekli öğrenme ve gelişme anlayışı, eleştirel düşünme, işbirliği ve uyum içinde çalışma becerisi ile topluma duyarlılık ve katkı sağlama bilinci üzerine odaklanırız.